Appareils et accessoires
Parelgerst- en champignonsoep
Prép. 10min
Total 50min
10 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
566 mg
Protides
6 g
Calories
916 kJ /
218 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Vegan Caesar saladedressing
40min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h