Appareils et accessoires
Grated Carrot Salad (TM6)
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
carrots whole, peeled (1-3 depending on size)21 oz
-
shallot halved, to taste½ - 1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
1 ½ oz vegetable oilsunflower oil1 ½ oz
-
apple cider vinegar to taste½ - 1 oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
350.2 mg
Protides
1.7 g
Calories
689 kJ /
164.7 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
16.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Grated Parmesan Cheese
5min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Grated Carrot Salad
10min
Matcha Nice Cream
35min
Slow Cooked Beets
40min
Steamed Spinach
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Basic Soup Purée
45min
Five-Seed Bread
1h 50min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min