Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shredded Lettuce
10min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Meal Replacement Shake
5min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Lemon Pasta
35min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min