Versions compatibles
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Protides
- 10.8 g
- Glucides
- 23.5 g
- Lipides
- 19.6 g
- Graisses saturées
- 8.4 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 407.4 mg
Recettes alternatives
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
"Marry me" chicken pasta
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Creamy vegetable rice
25 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Mushroom and kale risotto
55min