Appareils et accessoires
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
460.9 mg
Protides
10.5 g
Calories
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Lipides
22.1 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
25.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Braised Dongpo Pork
Pas d’évaluation
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Snapper with Spiced Oil
25min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Seafood Rice
Pas d’évaluation
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35min
Steamed Shrimp
20min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Digestive Bliss
5min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation