Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)

Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)

5.0 1 évaluation
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
    250 g
  • carrots peeled
    150 g
  • spring onions cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • garlic cloves
    2
  • plain flour
    175 g
  • rice flour
    25 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • caster sugar (optionnel)
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • water
    175 g
  • fresh beansprouts
    100 g
  • oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
    200 g
  • sweet chilli sauce
    20 g
  • tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
    80 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 736.7 mg
Protides 7.6 g
Calories 1467.1 kJ / 350.7 kcal
Lipides 13.4 g
Fibre 5.1 g
Graisses saturées 1.9 g
Glucides 52.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...