Appareils et accessoires
Marinated peppers
Prép. 15min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.5 g
Calories
490 kJ /
117 kcal
Lipides
9 g
Fibre
3.6 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Mystery Soup
55 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Sautéing Turkey Cubes
Keine Bewertungen
Basic bread dough
5 Min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 Min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Egg white omelette
35 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 Std. 20 Min