Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
TM6

Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

5.0 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water plus extra for boiling eggs
  • 4 smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
  • 4 pinches fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper plus extra for serving
  • 200 g fine asparagus woody ends removed
  • 4 medium eggs cold
  • 4 slices bread (see tip)
  • salted butter for toast (optionnel)
  • 200 g crème fraîche for serving
  • 1 lemon cut in wedges, for serving (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
406.4 kcal / 1700.5 kJ
Protides
42.8 g
Lipides
17.6 g
Glucides
18.1 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
1322.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives