Appareils et accessoires
Garlic and sage mash
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
royal blue potatoes or desiree potatoes, peeled and cut into evenly sliced pieces (2-3 cm - see Tips)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves thinly sliced2
-
fresh sage leaves only2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
518.8 mg
Protides
7.7 g
Calories
1758.4 kJ /
420.3 kcal
Lipides
22.4 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
49.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Just mash
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Potatoes
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb fajitas
30min
"Moussaka" bowl
45min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Pastie slice
55min
Creamy potato mash
30min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
White basmati rice
40min
No fail mash potato
20min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min