Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs

Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs

4.4 8 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

Parmesan Bread Crumbs
  • bread, day old stale, cubed (1 in.)
    3 oz
  • Parmesan cheese rinds (see Tip)
    3 oz
  • dried parsley
    1 tsp
  • lemon peels (see Tip)
    2 - 3 pieces
  • unsalted butter
    1 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • garlic cloves
    4
  • capers drained
    2 tsp
Pasta
  • water
    55 oz
  • salt
    1 tbsp
  • dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)
    10 oz
  • baby spinach
    3 oz
    3 oz Swiss chard, stem removed, thinly sliced
  • baby arugula
    2 oz
  • pesto sauce (see Tip)
    4 oz

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2272.8 mg
Protides 22.4 g
Calories 2729 kJ / 652.3 kcal
Lipides 33.1 g
Fibre 4.3 g
Graisses saturées 10.3 g
Glucides 68.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...