Appareils et accessoires
Broccoli Stem Slaw
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
broccoli stems, peeled (see Tip)10 oz
-
Gala apple cored, peeled, quartered4 oz
-
12 oz carrots, halvedrainbow carrots halved12 oz
-
½ oz fresh cilantro, leaves onlyfresh parsley, leaves only½ oz
-
mayonnaise8 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 - 2 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced almonds (optionnel)1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
223.2 mg
Protides
6.3 g
Calories
1082.5 kJ /
258.7 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eco-Friendly
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Texas Caviar
15min
Chickpea Ratatouille
1h
Mushroom Risotto (TM6)
40min