Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
TM6 TM5

Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

5.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 14 oz fresh button mushrooms
  • 4 tsp extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
  • 10 ½ oz Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped
  • 1 yellow onion quartered
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried oregano
  • 7 oz ricotta cheese
  • 14 oz canned diced tomatoes no-added salt
  • 2 tsp vegetable stock paste salt free (see Tip)
  • 2 oz water
  • 4 fresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves
    ou 4 pre-cooked lasagna pasta sheets (approx. 5 oz) cut into halves
  • 2 oz grated mozzarella
  • fresh basil leaves only, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
347.5 kcal / 1457.5 kJ
Protides
17 g
Lipides
17.3 g
Glucides
27.5 g
Fibre
7.8 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
355 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives