Appareils et accessoires
Yoghurt cheese
Prép. 15min
Total 24h 40min
21 pieces
Ingrédients
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
336.3 mg
Protides
2.1 g
Calories
210.7 kJ /
50.4 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
3.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Berry mojito mocktail
5 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 Std. 10 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Chunky guacamole
10 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
No fail béchamel
15 Min
Vegan burgers
45 Min