Versions compatibles
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Grain free wraps
- 150 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 160 g milk
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
- 1 egg
- 170 g arrowroot flour
- 1 tsp sea salt
Filling
- ½ zucchini (approx 150 g), trimmed
- 1 carrot (approx 150 g), peeled and trimmed
- 50 g red onion
- 20 g extra virgin olive oil
- 800 g can kidney beans, rinsed and drained
- 100 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tomatoes, diced
- guacamole, to serve (see Tip)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- 1 lime, cut into wedges
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 2059.8 kJ / 492.3 kcal
- Protides
- 19.4 g
- Glucides
- 53.8 g
- Lipides
- 23.1 g
- Graisses saturées
- 7.2 g
- Fibre
- 9.6 g
- Sodium
- 1178.3 mg
Recettes alternatives
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Nut butter dressing
5min
Persimmon fruity dream
10min
Vegan 'pulled pork'
20min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min.
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min.