Spiralized sweet potato curry rosti

Spiralized sweet potato curry rosti

3.0 1 évaluation
Prép. 10min
Total 30min
12 pieces

Ingrédients

  • sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    600 gram
  • garlic clove
    3 - 4
  • spring onions/green onions roughly chopped
    40 g
  • fresh red chilli deseeded, roughly chopped
    1
  • fresh ginger cut into slices (2 mm)
    30 g
  • eggs
    2
  • gluten free cornflour
    20 g
  • white sesame seeds
    1 tbsp
  • curry powder
    1 tsp
  • garam masala
    1 tbsp
  • sea salt
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • vegetable oil to fry
    1 - 2 tbsp
  • fresh coriander leaves only, to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 515.8 mg
Protides 2.7 g
Calories 390.2 kJ / 93.3 kcal
Lipides 3.3 g
Fibre 2.4 g
Graisses saturées 0.6 g
Glucides 13.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...