Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g wody
-
100
g dyni Hokkaido, obranej, bez pestek, pokrojonej na 2 cm kawałki
ou 100 g dyni piżmowej, obranej, bez pestek, pokrojonej na 2 cm kawałki - 1 łyżka pestek dyni (ok. 10 g)
- 40 g rukoli
- 60 g sera feta, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 15 g suszonych pomidorów, w oleju, odsączonych, pokrojonych w paski
- 10 g oliwy z oliwek
- 5 g białego octu winnego
- 10 g musztardy
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1488.8 kJ / 355.8 kcal
- Protides
- 13.4 g
- Glucides
- 24.1 g
- Lipides
- 24.8 g
- Graisses saturées
- 10.8 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 741.8 mg
Recettes alternatives
Kakaowy pudding chia z truskawkami
3hod. 10min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15min
Bób w sosie pomidorowym po grecku
55min
Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem
20min
Bowl z tempehem i sosem orzechowym (TM5)
1h
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45min
Fasolka szparagowa z komosą ryżową (quinoa) i pistacjami
35min
Bowl z ciecierzycą i kaszą bulgur
30min
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
30min
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35min
Sałatka z soczewicą, suszonymi pomidorami i oliwkami
25min
Curry szpinakowo-kalafiorowe z ryżem
55min