Appareils et accessoires
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 2h 10min
1000 g
Ingrédients
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1000 g
Sodium
16963.5 mg
Protides
6.1 g
Calories
3974.9 kJ /
950 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
229.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thick and Creamy Custard
Pas d’évaluation
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Spiralized Carrot Pickles
Pas d’évaluation
Broccoli and Bacon Bites
1h
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Delicious lemon pudding
55min
Almond toffees
1h 45min
Dairy-free coconut ice cream
Pas d’évaluation
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Ginger fluff
50min