Appareils et accessoires
Mango Chutney
Prép. 15min
Total 1h 20min
36 oz
Ingrédients
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into thin slices½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
water1 oz
-
raw sugar9 oz
-
mangoes flesh only, cut into pieces25 oz
-
vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins3 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
67.4 mg
Protides
0.3 g
Calories
207 kJ /
49.5 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
12.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Gazpacho
1h 15min
Chocolate Mousse
3h 20min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Béchamel Sauce
15min
Roasted Red Pepper Aioli
20min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Mushroom Risotto
30min
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Easy Satay Chicken
1h
Cauliflower Cheese Bake
1h 25min
Cauliflower Gratin
55min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min