Appareils et accessoires
Groene biscuittaart
Prép. 40min
Total 3h
10 sneetje
Ingrédients
Sponscake
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten
-
eieren8
-
suiker240 g
-
4 tl vanilline suikervanillesuiker, huisgemaakt2 tl
-
patisseriebloem plus extra voor bloem240 gram
-
bakpoeder (zie tip)1 tl
-
zout2 snuifjes
-
voedingskleurstof groen, in poedervorm (zie tip)
Crème en citroenmengsel
-
water180 g
-
citroensap, vers geperst50 - 70 g
-
fruit groen (bijv. kruisbessen, kiwischijfjes, druivenhelften)200 - 250 g
-
mascarpone gekoeld500 g
-
room, min. 30% vet gekoeld500 g
-
poedersuiker50 g
-
muntblad, vers om te versieren
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
324.1 mg
Protides
10.9 g
Calories
2548.8 kJ /
609.2 kcal
Lipides
39.5 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
22.4 g
Glucides
54.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Pas d’évaluation
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Baklava kaastaart
Pas d’évaluation