Appareils et accessoires
Geraardbergse Mattentaarten
Prép. 1h
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1018.3 mg
Protides
29.3 g
Calories
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Lipides
68.9 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
29.5 g
Glucides
110.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dit is Belgisch!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Bakkampioen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Vanillevla met rabarber
50min
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min