Appareils et accessoires
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Prép. 25min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
1 ½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water60 oz
-
10 ½ oz tagliatelle pasta neststagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
751.1 mg
Protides
11.6 g
Calories
1750.8 kJ /
418.5 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
58.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pasta Favorites
23 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chili Oil Noodles
30 Min
Cacio e Pepe
30 Min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 Min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 Std. 40 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Garlic and sage mash
30 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Natillas
1 Std.