Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce

4.0 1 évaluation
Prép. 25min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
  • broccoli florets
    300 g
  • red onion cut in eighths and divided into individual layers
    200 g
  • radish, red halved
    200 g
  • salt
    5 pinches
  • olive oil
    3 tbsp
  • Parmesan cheese cut into pieces
    45 g
  • dill, fresh
    5 sprigs
  • parsley leaf, fresh
    5 sprigs
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • butter, unsalted room temperature, in pieces
    60 g
  • panko breadcrumbs
    85 g
  • pepper, ground
    2 pinches
  • salmon fillet, fresh, skin on or skinless boneless (see Tip)
    1190 g
  • Dijon mustard
    4 tbsp
Creamy Lemon Sauce
  • onion halved
    60 g
  • butter, unsalted (from cows' milk) cold, diced, divided
    100 g
  • white wine
    60 g
  • freshly squeezed lemon juice
    60 g
  • salt
    ¼ tsp
  • pepper, ground
    2 pinches
  • crème fraîche, min 30% fat
    115 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 53.5 g
Calories 3656.5 kJ / 873.9 kcal
Lipides 65 g
Fibre 2.5 g
Glucides 21.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...