Appareils et accessoires
Blackened Fish Burger
Prép. 20min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
Sriracha Mayonnaise
-
mayonnaise115 g
-
sriracha sauce to taste30 g
-
oregano, dried1 tsp
Fish Patties
-
shallot in pieces115 g
-
panko breadcrumbs30 g
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
coriander, ground½ tsp
-
cayenne pepper, ground½ tsp
-
cumin, ground¼ tsp
-
680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cubedcod fillet, skinless cubed680 g
-
vegetable oil to fry
-
ciabatta bread toasted6
-
red pepper, roasted, preserved sliced, to serve
-
lettuce, any type to serve
-
potato chips to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
22 g
Calories
2004 kJ /
479 kcal
Lipides
27 g
Fibre
3 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Feast for Fathers
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken adobo
30min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Homemade Sour Cream
16h 30min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Vegetarian Pizza (TM6)
Pas d’évaluation
Pisco sour
10min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Homemade miso soup
55min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min