Appareils et accessoires
Butternutsoep met Curry en Mango
Prép. 25min
Total 30min
8 porties
Ingrédients
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porties
Sodium
45.7 mg
Protides
3.7 g
Calories
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
24.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Goreng
40min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Butternut en gembersoep
35min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Zachte Appelcake
50min
Verse Tomatensoep
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min