Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins

Pas d’évaluation
Prép. 10min
Total 45min
8 pieces

Ingrédients

  • vegetable oil for greasing
  • fresh button mushrooms halved
    60 g
  • broccoli cut in pieces
    60 g
  • courgette cut in pieces
    80 g
  • shallot halved
    30 g
  • smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)
    100 g
  • Parmesan cheese cut in pieces
    30 g
  • eggs
    5
  • milk
    120 g
  • salt
    1 tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp
  • water
    500 g
  • sriracha mayo for drizzling
  • black sesame seeds for sprinkling
  • fresh coriander for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Protides 14.9 g
Calories 1076.1 kJ / 257.2 kcal
Lipides 5.8 g
Fibre 7.5 g
Glucides 39.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...