Hearty Seafood Chowder

Hearty Seafood Chowder

4.5 4 évaluations
Prép. 25min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
    4 sprigs
  • fresh chives cut into thirds
    30 g
  • yellow onion cut into halves
    1
  • garlic cloves
    3
  • carrots cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
    200 g
  • celery cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
    80 g
  • butter, unsalted divided
    130 g
  • curry powder
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 tsp
  • all-purpose flour
    50 g
  • white wine
    100 g
  • potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm/¾ in.)
    2
  • liquid fish stock
    500 g
  • whipping cream 30-35 % M.F.
    100 g
  • white fish fillet, skinless cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
    200 g
  • pepper sauce, type Tabasco to taste (optional)
  • raw shrimp, peeled, deveined large size
    150 g
  • scallops
    150 g
  • smoked salmon cut into pieces
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1558.6 mg
Protides 33 g
Calories 2503.9 kJ / 596.2 kcal
Lipides 40.1 g
Fibre 5.3 g
Graisses saturées 24.2 g
Glucides 24.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...