
Appareils et accessoires
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Prép. 40min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (optionnel) (see tip)⅛ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
776.6 kcal /
3249.3 kJ
Protides
26.2 g
Lipides
55.8 g
Glucides
44.5 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
25.5 g
Sodium
759 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande