"Moussaka" bowl

4.7 45 évaluations
Prép. 10min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • eggplant (approx. 500 g), cut into cubes (2 cm)
    1
  • sea salt plus extra to season
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    40 g
  • onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • water
    100 g
  • canned whole tomatoes (400 g)
    1 can
  • tomato paste
    30 g
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lamb mince broken into pieces
    500 g
  • Greek feta
    100 g
  • dried oregano to sprinkle
  • potato (approx. 250 g), cut into cubes (1 cm)
    1
  • Greek yoghurt
    150 g
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, to serve (optional)
    2 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 988.5 mg
Protides 36 g
Calories 2951.8 kJ / 705.5 kcal
Lipides 48.3 g
Fibre 7.5 g
Graisses saturées 20.1 g
Glucides 33.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...