Appareils et accessoires
Salade van Kool en Wortel met Feta
Prép. 5min
Total 15min
2 portie
Ingrédients
-
½ bos koriander, vers, (ongeveer 10 g)bladpeterselie, vers (ongeveer 10 g)½ bos
-
kwark natuur200 g
-
wortelen in stukjes (3 cm)250 g
-
rode kool in stukjes (3 cm)300 g
-
dadels, ontpit gehalveerd2
-
ciderazijn2 el
-
olijfolie2 el
-
zout½ tl
-
peper, gemalen2 snuifjes
-
feta kaas in 4 plakken100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
38.7 g
Calories
3535 kJ /
848 kcal
Lipides
59 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick & Healthy Lunch
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Aromatische kipcurry
1h
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Green Godess Salade
20min
Tikka Masala van Bloemkool
30min