Appareils et accessoires
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Prép. 1h
Total 12h
16 porties
Ingrédients
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Niveau
difficile
Infos nut. par 16 porties
Sodium
1682.3 mg
Protides
60.7 g
Calories
11204.8 kJ /
2678 kcal
Lipides
217 g
Fibre
10.7 g
Graisses saturées
115.8 g
Glucides
135.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hap en Tap
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Matzeballen
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Vegan challah brood
2h 30min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Batbout met kaas
30min