Appareils et accessoires
Seafood Kimchi Udon Soup
Prép. 20min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1475.1 mg
Protides
67.4 g
Calories
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
8.6 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
160 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Paris Brest
6h 40min
Baked masala fish (MEATER+®)
1h 15min
Crunchy caramel ice cream slice
24h 35min
Nourishing Snow Pear Dessert
Pas d’évaluation
Cheesekut
24h 10min
Windsor Bread
1h 50min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Pas d’évaluation
Gingerbread Milkshake
5min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Air Katira (Katira Drink)
10min
Sambal Kangkung
10min
Apam Nasi
Pas d’évaluation