Appareils et accessoires
Seafood Kimchi Udon Soup
Prép. 20min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1475.1 mg
Protides
67.4 g
Calories
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
8.6 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
160 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Boiled pasta
20min
Vegetable Massaman curry
45min
Salmon and Mushroom Rice
Pas d’évaluation
Apple spaghetti with strawberry dressing
15min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Oven Baked Vegetable Chips
Pas d’évaluation
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55min
15-minute noodles
15min
Apple and pear detox juice
10min
All-in-one chicken congee
35min