Appareils et accessoires
Dubai pistachio tiramisu
Prép. 40min
Total 8h
12 portions
Ingrédients
-
kataifi pastry30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)425 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
white sugar140 g
-
mascarpone cheese room temperature500 g
-
pistachio cream (see Tips)70 g
-
strong brewed coffee cooled300 - 400 g
-
sweet Marsala wine150 g
-
savoiardi biscuits300 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
dark chocolate broken into pieces (2 cm)100 g
-
edible gold glitter (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
239.8 mg
Protides
9.5 g
Calories
2308.3 kJ /
551.7 kcal
Lipides
38.5 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
20.2 g
Glucides
40.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pistachio
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pistachio cream
15min
Almond milk to almond pancakes
30min
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Pistachio Butter
15min
Set and forget rice pudding
1h 10min
Chocolate lava pudding
40min
Peas and jamon
40min
Spiked and spicy veggie juice
10min
Mini chocolate bundts
45min
Pistachio and chocolate kataifi slice
12h 45min