Versions compatibles
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 140 g Parmesan cheese, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut in pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
ou 300 g canned artichoke hearts, drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 dried cannelloni tubes (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk, cut in pieces
- 30 g onion
- 40 g carrot, cut in pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
ou 400 g ripe tomatoes, cut in pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 39 g
- Fibre
- 12.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Slow-cooked Veal Stew
2h 10 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Vegetable paella
40 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Penne with mussels
1h 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min