Appareils et accessoires
Reuben's Stew
Prép. 5min
Total 5min
4 portions
Ingrédients
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (optionnel) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.8 g
Calories
505 kJ /
121 kcal
Lipides
8.3 g
Glucides
8.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Raw
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Seitan Chilli
25min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Ratatouille
40min
Green Goodness Soup
10min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Almond Cheese
6h 15min
Detoxifying Thai Soup
25min
White Bean Salad
5min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min