Fish and mixed vegetable parcels

Pas d’évaluation
Prép. 20min
Total 1h 15min
6 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil
    120 g
  • salt plus extra to taste
    ¾ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • grated lemon zest
    3 tbsp
  • white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
    6
  • mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
    300 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    9 sprigs
  • lemon juice (approx. 1.5 lemons)
    75 g
  • water
    600 g
  • potatoes peeled, cut into slices (3 mm)
    600 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 621.6 mg
Protides 35.6 g
Calories 1830.1 kJ / 437.4 kcal
Lipides 22.8 g
Fibre 4.2 g
Graisses saturées 4.1 g
Glucides 23.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...