Appareils et accessoires
Mango Chutney
Prép. 10min
Total 1h 20min
500 g
Ingrédients
-
1 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns½ Tbsp
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
onion quartered40 g
-
water10 g
-
raw cane sugar130 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces350 g
-
raisins50 g
-
vinegar60 g
-
salt½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 20 g
Sodium
48.6 mg
Protides
0.2 g
Calories
149.8 kJ /
35.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
9.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Limoncello Tarts
3h 15min
Tomato Ketchup
1h 15min
Marzipan Balls
25min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1h
Garam Masala
10min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Mango Chutney
50min
Mango chutney
1h 20min
Piccalilli
12h 35min
Christmas Pudding
14h 30min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min