Appareils et accessoires
Pasta Fagioli Soup
Prép. 5min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
bacon chopped (¼ in.)4 oz
-
red onion quartered2 oz
-
celery in pieces (2 in.)½ oz
-
carrots in pieces (2 in.)½ oz
-
tomato paste½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (½ sprig, leaves only), plus ½ sprig, to garnish, divided1 sprig
-
dried oregano¼ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided5 oz
-
vegetable stock16 oz
-
ditalini pasta2 ½ oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (optionnel) grated1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
439.9 mg
Protides
17.3 g
Calories
2206.2 kJ /
527.3 kcal
Lipides
30.5 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
46.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Satisfying Soups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Stuffed Gnocchi
1h 20min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Split Pea Soup
1h 25min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
White Fish Salad
35min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Banana Cream Pie
4h 15min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min