Stuffed Gnocchi

Stuffed Gnocchi

4.3 4 évaluations
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 portions

Ingrédients

Dough
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 ½ oz
  • water
    35 oz
  • russet potatoes cut into pieces
    17 ½ oz
  • all-purpose flour
    11 oz
  • large egg
    1
  • salt
    1 tsp
Filling
  • garlic cloves
    2 - 3
  • chili powder
    1 - 2 pinches
  • olive oil
    1 oz
  • bread crumbs
    3 ½ oz
  • anchovy fillets, preserved in oil drained, cut into pieces
    10 - 12
Tomato Sauce
  • leeks cut into pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • olive oil
    1 oz
  • canned chopped tomatoes
    17 ½ oz
  • sugar
    1 - 2 pinches
  • salt plus 1 tbsp to boil gnocchi
    2 tsp
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish
    ½ oz
  • mozzarella cheese cubed (¼ in.)
    4 ½ oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 884 kcal / 3701 kJ
Protides 32 g
Lipides 35 g
Glucides 105 g
Fibre 9.1 g
Graisses saturées 13 g
Sodium 2300 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...