Appareils et accessoires
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled, (approx. 42 oz)6 - 7
-
10 ½ - 12 oz sour creamplain Greek yogurt10 ½ - 12 oz
-
salt1 ½ - 2 ½ tsp
-
6 tbsp dried dillfresh dill fronds snipped with scissors1 ½ bunch
-
ground black pepper (optionnel)1 ½ tsp
-
apple cider vinegar (optionnel) to taste1 - 2 tbsp
-
sugar (optionnel)1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
809.4 mg
Protides
3.6 g
Calories
648.8 kJ /
155.1 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Basil Pesto
10min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Texas Caviar
15min