Appareils et accessoires
Ijs van bevroren fruit
Prép. 5min
Total 5min
6 porties
Ingrédients
-
suiker naar smaak90 - 130 g
-
fruit, bevroren indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)750 g
-
citroensap (optionnel)3 tl
-
eiwit (optionnel) (zie tip)2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3.9 mg
Protides
0.5 g
Calories
453.8 kJ /
108.5 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
28.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Fruit ijs
5min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Citroenslush
10min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Vruchtenroomijs
5min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Venkelsapje
10min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Amandelmelk
10min
Snel vruchtenijs
10min
Pitabrood
2h