Appareils et accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Prép. 25min
Total 2h 20min
2 porties
Ingrédients
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)2
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse2 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
½ afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)15 g
-
sjalot25 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 takje
-
witte wijn, droog25 g
-
witte wijnazijn½ el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken100 gram
-
eierdooiers2
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1365.4 mg
Protides
70.9 g
Calories
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Lipides
95.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
48.6 g
Glucides
4.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min