Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Falafels
- 160 g dried chickpeas
- 300 g water, for soaking
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 5 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 6 sprigs fresh coriander, stalks and leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp paprika
- 1 tsp baking powder
Eggless mayonnaise
- 225 g grapeseed oil
- 85 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 2 tsp lemon juice
Zucchini tortilla
- oil, for greasing
- 120 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 650 g zucchini, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 egg
- 2 tbsp plain flour
- 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
Assembly
- oil, for frying
- 100 g rocket
- ½ raw beetroot, peeled and cut into matchsticks
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3159 kJ / 752 kcal
- Protides
- 10.6 g
- Glucides
- 21 g
- Lipides
- 68.4 g
- Graisses saturées
- 8.6 g
- Fibre
- 10.2 g
- Sodium
- 1616.5 mg
Recettes alternatives
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1小时 30 分钟
Falafel
25h 30min
Hommus dip
5min
Vegan mayonnaise
15min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Caribbean curry
40 分钟
Hommus
15min
Falafel with beetroot hommus
20min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 分钟
Pea and garden mint fritters
25 min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min