Appareils et accessoires
Banana tofu ice cream
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
silken tofu300 g
-
bananas (approx. 340 g total), cut into pieces and frozen4
-
honey50 g
-
ice cubes250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4.9 mg
Protides
3.5 g
Calories
440 kJ /
104.7 kcal
Lipides
1.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
18.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Chinese-style drinking porridge
25min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Tofu 'sour cream'
5min
Nut paste
10min
Tofu scramble
25min
Chilli con tempeh
20min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Nut and seed butter
10min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min