Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Protides
- 5.3 g
- Glucides
- 5.9 g
- Lipides
- 4.3 g
- Graisses saturées
- 1.4 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 136.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Smashed pea and bean dip
30min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Chicken and port pâté
1h 30min
Brandy cream
15min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Lemon meringue pie
3h
Sweet shortcrust pastry
1h 50 min
Romesco dip
10 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20 min