![Lupin with broad bean salad Lupin with broad bean salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/93864B44-3655-4B40-AD2C-861CC6D402B2/Derivates/247C4BAE-0D92-44ED-84BA-00E6844B4B84.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus, cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon, zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g feta cheese, broken into pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2175 kJ / 517.8 kcal
- Protides
- 22.6 g
- Glucides
- 7.3 g
- Lipides
- 33.9 g
- Graisses saturées
- 7.3 g
- Fibre
- 25.1 g
- Sodium
- 568.4 mg
Recettes alternatives
Mashed potatoes for two
30min
Brown rice salad
40 Min
Boiled rice
25min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 Std. 45 Min
Boiled Eggs
20 Min
Boiled eggs
20 Min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Tummy tonic shot
5min