Appareils et accessoires
Apricot macadamia biscuits
Prép. 15min
Total 40min
30 portions
Ingrédients
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)30 g
-
dried apricots100 g
-
pitted fresh Medjool dates (see Tips)200 g
-
macadamia nuts plus extra cut into halves, for garnishing150 g
-
pepitas30 g
-
ground cinnamon½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1.9 mg
Protides
1.1 g
Calories
336.9 kJ /
80.2 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quick almond biscuits
35min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Almond quinoa pastry
50min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Coconut and beetroot balls
40min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Zucchini slice
45min
Almond and date bars
2h 15min
Carrot cake bliss balls
40min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min