Ricotta fruit tart

Ricotta fruit tart

4.0 6 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 30min
12 portions

Ingrédients

Almond quinoa pastry
  • butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
    100 g
  • raw almonds (see Tips)
    60 g
  • quinoa flakes
    40 g
  • plain flour
    80 g
  • wholemeal plain flour
    60 g
  • egg
    1
  • cold water
    3 tsp
Ricotta filling
  • fresh ricotta cheese (see Tips)
    600 g
  • vanilla bean extract
    2 tsp
  • maple syrup
    60 g
  • ground cinnamon (optional)
    ½ tsp
  • tamarillos (approx. 250 g), peeled and cut into slices
    3
  • fresh figs (approx. 120 g), cut into halves
    3
  • pomegranate arils only
    1

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portions

Sodium 159.1 mg
Protides 9.1 g
Calories 940.1 kJ / 390.5 kcal
Lipides 14.8 g
Fibre 2.3 g
Graisses saturées 8.7 g
Glucides 11.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...