Watermelon and Salmon Ceviche Stack

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

4.8 5 évaluations
Prép. 20min
Total 25min
25 pieces

Ingrédients

  • fresh jalapeño chilli deseeded and cut in halves
    ½
    2 tsp pickled jalapeño chillies, drained
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • red onion
    20 g
  • ground cumin
    2 pinches
  • smoked paprika
    2 pinches
  • fine sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • avocado oil
    2 tsp
  • lime juice (approx. 1 lime)
    20 g
  • salmon fillet, fresh, skinless boneless, cut in pieces (1 cm)
    250 g
  • watermelon (approx. ¼ watermelon)
    800 - 1000 g
  • avocado flesh only, cubed (1 cm)
    ½
  • Tabasco® sauce (optionnel) to serve
    2 - 3 drops

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Protides 3.2 g
Calories 209 kJ / 49 kcal
Lipides 2.8 g
Fibre 0.5 g
Glucides 2.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...