Watermelon and Salmon Ceviche Stack
TM6 TM5 TM31

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in halves
    ou 2 tsp pickled jalapeño chillies, drained
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 20 g red onion
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches smoked paprika
  • 2 pinches fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 tsp avocado oil
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)
  • 250 g salmon fillet, fresh, skinless, boneless, cut in pieces (1 cm)
  • 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cubed (1 cm)
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
209 kJ / 49 kcal
Protides
3.2 g
Glucides
2.8 g
Lipides
2.8 g
Fibre
0.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives