Appareils et accessoires
Asparagus and pipis (clams) risotto
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
water1000 g
-
pipis (clams), purged (see Tips)1000 g
-
green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)250 g
-
brown onion40 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine100 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2003.6 mg
Protides
46.5 g
Calories
2629.5 kJ /
626 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
76.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Signature Risottos
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Asian-style fish fillets
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Duck and cherry salad
45min
Mushroom soup
30min
Fragrant pipis
30min
Pearl rice meatballs
2h
Mussels in coconut milk
25min
Frozen fruit sorbet
10min