Gluten free sourdough bread

Gluten free sourdough bread

4.5 12 évaluations
Prép. 1h 20min
Total 192h 20min
15 slices

Ingrédients

Gluten free sourdough starter
  • buckwheat flour plus an additional 150 g as needed
    200 g
  • filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
    280 g
Gluten free sourdough bread
  • olive oil spray for greasing
  • brown rice flour (see Tips)
    240 g
  • buckwheat flour (see Tips)
    180 g
  • arrowroot flour
    70 g
  • white chia seeds
    40 g
  • xanthan gum
    1 tbsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • raw sugar
    2 tsp
  • eggs
    2
  • warm water plus an additional 700 g for baking
    300 g
  • apple cider vinegar
    1 tbsp

Niveau

difficile


Infos nut. par 1 slice

Sodium 239.6 mg
Protides 5.7 g
Calories 678.3 kJ / 161.5 kcal
Lipides 2.8 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 0.5 g
Glucides 25.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...